| Dima na euroviziji 2008 | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
DimaBilanGirl Dimina devojka
Broj komentara : 129 Age : 29 Mjesto : With Dima in bed Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : Zato sto je savrsen!!! Registration date : 2008-06-18
| Naslov komentara: Dima na euroviziji 2008 Wed Jul 02, 2008 7:21 pm | |
| ocde komentarisite njegov nastup na euroviziji,njegovu pesmu,izgled... | |
|
| |
Ljubica Prvi put cujes za Dimu
Broj komentara : 34 Age : 31 Mjesto : Beograd Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : zato sto tako treba! Registration date : 2008-06-19
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Sun Jul 27, 2008 1:04 pm | |
| nastup:veoma dobar ali da je bio onakav kako su u pocetku planirali bilo bi jos bolje. da je artem igrao pozadi na onim merdevinama,na to mislim
pesma:extra,tekst fenomenalan jedino sto me je nerviralo jeto sto je pevao na engleskom a ne na svom maternjem ruskom. kada cu posle tatu ponovo docekati da ruski predstavnik peva na svom jeziku??????
izgled:dima kao dima uvek lep,ali mi je bio mnogo lepsi na esc pre dve godine.to znaci da bi bilo bolje da je obrijan,da ima one repice pozadi i da je bio u farmerkama koje mu ubedljivo najbolje stoje | |
|
| |
Broj komentara : 129 Age : 29 Mjesto : With Dima in bed Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : Zato sto je savrsen!!! Registration date : 2008-06-18
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Sun Jul 27, 2008 1:28 pm | |
| Nastup:isto extra,mislim da su te merdevine nepotrebne ali ok. super mi je nastup kakav je bio.
pesma:svidja mi se naravno,i tekst je extra. svejedno mi je na kom jeziku peva.
izgled:sve extra,nemam reci | |
|
| |
elenasweet Prvi put cujes za Dimu
Broj komentara : 43 Age : 29 Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : zasto je tako savrsen.......zasto je dima.... Registration date : 2008-07-02
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Tue Jul 29, 2008 11:23 pm | |
| izgled:bela boja stoji mi predivno,ko mali andjeo je........ nastup:odlican samo malo je zaribao dok je pevao.....na russian esc mislim kad su ga izabrale pevao je 391278021737347 puta bolje! pesma:nemam reci..odlicnaaaaaa | |
|
| |
Katie Prvi put cujes za Dimu
Broj komentara : 38 Age : 30 Mjesto : Sombor Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : zato shto je najlepshi,najsladji,najzgodniji,ima preeeeeeeediwan glas.....blablabla......ma zato shto je NAJBOLJI!!! Registration date : 2008-07-31
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Sat Aug 02, 2008 12:21 pm | |
| ma extra je bio...pesma je preeeeeeeeeeediwna...najlepsha...ja pre nisam znala za Dimu...zaljubila sam se u njega chim sam ga widela...xexe=D | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Sat Aug 02, 2008 1:23 pm | |
| ista stvar i sa mnom,oboooooozavam ga. zaljubila sam se u njega jos 2005 godine | |
|
| |
Ljubica Prvi put cujes za Dimu
Broj komentara : 34 Age : 31 Mjesto : Beograd Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : zato sto tako treba! Registration date : 2008-06-19
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Sat Aug 02, 2008 7:50 pm | |
| nisu nepotrebne,veruj mi. kad odgledas neku probu na kojima ih je bilo shvatices da je mnogo bolje sa njima,to su svi koji su videli rekli! | |
|
| |
KittyGirl
Broj komentara : 12 Age : 29 Mjesto : In my dream with Dima.In realy life in Austria. Koliko volite Dimu : Icon: : Zasto volite Dimu : zato sto je ljepi ruski andeo.ZATO Registration date : 2008-09-21
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 Thu Oct 23, 2008 7:30 pm | |
| Believe ....vrlo ljepa pjesma.... balada sa TIMBERLANDOM je produciro tu pjesmu i jos jedan sviro jednu 400 g. staru stradivari violinu . svak cast | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Dima na euroviziji 2008 | |
| |
|
| |
| Dima na euroviziji 2008 | |
|